KLUBBEN

 

Om klubben

I bad om det, I får det: LEVEL fester videre – selvfølgelig med FRI BAR hele natten lang!

Festen fortsætter, selv om vi ikke er færdige med hele vores ombygning endnu. Vi rykker festen ind på BURGERS & BAR, som er en del af det nye LEVEL på Gammeltorv 8, så I kan feste igennem med de kendte Level elementer, indtil vi er klar med vores helt nye natklub. Samme koncept, samme FRI BAR, samme musik, samme personale – alt det man kender fra Level.

I løbet af 2019 er vi klar til, at åbne det nye Level: 3 etager, 2 dansegulve, 4 barer, byens vildeste fest og FRI BAR hele natten hver eneste weekend. Alt det bedste, alt det kendte ved Level Natklub – præsenteret i helt nye omgivelser.

Bordbooking

Du kan ikke booke bord på LEVEL lige p.t. Alle borde på klubben kan frit benyttes hele natten.

Åbningstider og priser

FREDAG & LØRDAG
Kl. 22.00 – 05.00

Priser
Kl. 22.00 – 24.00 Kr. 150,-
Kl. 24.00 – 05.00 Kr. 200,-

Inkl. FRI BAR hele natten!

 Vores regler

Dresscode

Vores stil er casual – dans i det, du har det bedst i. Om det er sneakers, jeans, lårkort eller jakkesæt.

Vi forventer kun, at folk møder op velsoignerede, feststemte og med en positiv attitude!

Vi godtager ikke arbejdstøj, udslidte gummisko, fodboldtrøjer, hærgede T-shirts, etc. Stødende/aggressive slogans på tøjet er ikke velkomne. Bar overkrop tillades ikke!

Vi tager forbehold for at kunne afvise personer med tatoveringer på hænder, hals, ansigt og hoved, hvis vi vurderer, at dette kan virke skræmmende på vore øvrige gæster.

Vores vagter foretager vurderingen i døren. Vagternes beslutning er endelig.

 

Aldersgrænse og ID
Aldersgrænsen er 18 år
Vi godtager kun følgende billed-ID: Pas, kørekort, Militær-ID og kommunalt billed-ID udstedt af Borgerservice (Med kommunalt ID-kort skal der samtidigt fremvises sygesikringskort).

 

Sikkerhed og respekt
Af sikkerhedsmæssige årsager samt af respekt for vores naboer, er det ikke tilladt at gå ud på gaden for at ryge m.m. Rygning foregår i vores rygeområder.
Gæster, der forlader Level i åbningstiden, vil blive afkrævet et gebyr kr. 50,-, hvis de ønsker at komme ind igen samme aften.

 

Rusmiddelpolitik
Level har NUL-tolerance politik overfor euforiserende stoffer. Besiddelse af euforiserende stoffer medfører konfiskation og livsvarig karantæne.
Besiddelse af mængder, der vurderes at være til videresalg, medfører politianmeldelse og livsvarig karantæne.

 

Øvrige regler
Bandemedlemmer og øvrige banderelaterede personer er IKKE ønskede og vil blive afvist på stedet!
Truende adfærd over for andre personer i køen eller på klubben medfører øjeblikkelig bortvisning. Alle personer, der udviser aggressiv opførsel, intolerance, sexistisk, dominerende eller voldelig adfærd bliver bortvist.

 

FØLG OS

Følg LEVEL på de sociale medier og se alle de fede fester!